Informació general

Robert Benaiges afirma que hi haurà canvis a la composició de la propera llista electoral del PSC

Per Redacció

La llista electoral del PSC a les properes eleccions municipals, que s'han de celebrar el proper 27 de maig, tindrà cares noves. Així ho va manifestar l'alcalde i candidat a l'alcaldia pel PSC, Robert Benaiges, en el decurs del programa Tribuna de Canal Reus TV que es va emetre ahir al vespre, sense concretar, però, cap nom. L'argument esgrimit per Benaiges és que "hem de tenir la capacitat de respondre a les noves necessitats. Avui en dia la gestió de l'Ajuntament necessita de persones, sobretot, amb sentit comú però també amb preparació, amb voluntat i amb ganes de treball. Jo crec que hem de compaginar l'experiència amb la saba nova i hi estem treballant per a que això sigui possible".

Pactes postelectorals

Pel que fa a possibles pactes postelectorals Robert Benaiges no va tancar la porta a cap possibilitat, "a Cambrils no hi ha hagut mai majories absolutes i s'ha hagut d'anar a la política del diàleg i de l'entesa. Hi ha hagut governs de tots els colors i per tant tenim molta experiència en treballar d'acord amb diferents forces polítiques. Per tant el ciutadà ha de dir el que vol, que es reediti el tripartit perquè consideri que les propostes que es faran seran les adequades a la ciutat. I si no és així, es donarà majoria a altres forces o possibilitarà que hi hagi altres tipus de pactes."

29.650 habitants

En el decurs del programa de Tribuna, dirigit pel director de Canal Reus TV, Francesc Domènech, i en el que també hi van participar com a periodistes convidats la directora de Ràdio Cambrils, Raquel Lozano, i el director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, es van abordar diferents temàtiques d'àmbit cambrilenc. Així doncs el creixement de Cambrils i la seva planificació, la seguretat ciutadana, la sanitat, els pàrquings i la dotació pressupostària van centrar altres moments del programa.

Com a dada significativa, cal destacar que, segons es va dir al programa Tribuna, a finals de 2006 Cambrils tenia 29.650 habitants i que atenent al creixement demogràfic dels darrers anys tot fa preveure que en el decurs d'aquest 2007 s'arribarà a la xifra dels 30.000 habitants.

Comenta aquest article