Informació general

El turisme a la Costa Daurada es promociona aquests dies a la ciutat d'Utrech

Per Redacció

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promociona aquests dies la marca Costa Daurada a la ciutat d’Utrech, dins de la seva promoció internacional prevista per aquest any 2007. La Costa Daurada, representada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i pels Patronats Municipals de Turisme de Salou, Cambrils i Mont-roig del Camp. Miami Platja, participa des del passat 9 de gener i fins el proper diumenge 14,  a la fira Vakantiebeurs amb un espai propi dins de l’estand de Turespaña.

La fira Vakantiebeurs, tot i que el primer dia es va dedicar al públic professional el primer dia i la resta de dies s'ha obert al públic en general la resta de dies. Participen també a la Fira una important representació de càmpings de la Costa Daurada, dins de l’estand de Turespaña o bé compartint espai amb touroperadors. En l’edició del 2006 la fira va comptar amb 141.356 visitants, 11.084 professionals del sector turístic, 1.600 expositors procedents de 152 països, i ocupava una superfície total de 85.000 m2.

La següent cita internacional per a la Costa Daurada es va iniciar ahir a la ciutat d’Oslo amb la fira Reiseliv, que tancarà les seves portes el dia 14. En aquesta fira els representants de la Costa Daurada  ocupen un mostrador dins l’estand de Turespaña amb la representació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els Patronats Municipals de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca - La Pineda, la Cambra de Comerç de Tarragona, Port Aventura i Med Group.


Comenta aquest article