Informació general

L’Esmorzar Popular, el Teatre de Guerrilla i el concert inicien les Festes de Sant Antoni 2007

Per Josep Maria Ferrando



Una de les activitats que es va realitzar aquest cap de setmana va ser la segona trobada d'intercanvi de plaques de cava
Aquest cap de setmana han començat les Festes de Sant Antoni 2007 que organitza la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària. Els primers actes van ser el dissabte el matí a les instal.lacions de la Cooperativa a la carretera de Montbrió, amb l’Esmorzar Popular, que va comptar amb l’actuació del Ball de Bastons de Cambrils. Al llarg del matí també va tenir lloc la 2ª Trobada d’intercanvi de plaques de cava, amb més participació de l’any passat, i la competició de Tirada de Bitlles que congrega a molts participants cambrilencs i de tota la comarca. Paral·lelament va tenir lloc una demostració d’ensinistrament de gossos per assistència a minusvàlids.

Teatre de Guerrilla i concert

El dissabte a la nit el Palau Municipal d’Esports va acollir l’actuació del Teatre de Guerrilla amb l’espectacle “El Directe”. El grup català va fer una demostració del seu tipus d’humor força particular que va rebre l’aplaudiment i la complicitat dels nombrosos assistents. Els actes d’aquests primer cap de setmana de Sant Antoni van tenir lloc ahir diumenge amb el tradicional concert del migdia a càrrec de l’orquestra Maravella, amb el Sorteig de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària. El Palau Municipal d’Esports es va omplir de gom a gom per gaudir de l’esplèndid concert que va tenir lloc. Ja a la tarda es va fer el ball nou amb l’orquestra Maravella. El dissabte del proper cap de setmana hi haurà les competicions de Botifarra, Tractors, i el diumenge els tradicionals “Tres Tombs”, on s’espera una participació multitudinària.

Comenta aquest article