Informació general

A principis d'estiu es podrien iniciar les obres d'urbanització de la zona de la Fontcoberta

Per Judit Pinazo



La zona a urbanitzar es troba situada darrera de l'Ajuntament de Cambrils
A principis del proper estiu es podrien iniciar les obres d'urbanització de la zona de la Fontcoberta, situada al terme municipal de Vinyols i els Arcs, concretament en els terrenys situats darrere de l'Ajuntament de Cambrils.

Aquests dies s'ultima el projecte d'urbanització, que, segons fonts de l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs, aquest mes quedarà enllestit. Ara per ara, el projecte està pendent de deixar enllestides totes les qüestions relacionades amb el subsòl, és a dir electricitat, gas, telèfon i aigua. Un cop finalitzat es farà l'exposició pública del projecte, es farà l'aprovació i, posteriorment, es posarà a licitació.

400 habitatges i equipaments

Recordem que a la zona de la Fontcoberta, emmarcada entre el límit amb el terme municipal cambrilenc, la via fèrria, el camí de Vilafortuny i el camí de Sant Joan, amb un total de 193. 622 metres quadrats, està previst construir-hi uns 400 habitatges de tipus unifamiliar i edificis que no passin de les dues plantes d'alçada. La urbanització d’aquesta zona es farà per cooperació, és a dir, que estarà impulsada per l’Ajuntament.

A part dels habitatges, la zona de la Fontcoberta disposarà de diversos equipaments. Està previst ubicar-hi una oficina municipal, la seu de la llar de jubilats, un centre mèdic o una escola. Tot i això, encara queden pendents de definir alguns equipaments que podrien completar la zona, com per exemple equipaments comercials.

Comenta aquest article