Informació general

Joan Rodríguez és el nou president de la Congregació de la Puríssima Sang

Per Judit Pinazo



Fotografia de grup dels actuals membres de la junta de la Congregació de la Puríssima Sang, ahir a la nit
El passat 20 d'octubre es va efectuar el canvi de presidència al capdavant de la Congregació de la Puríssima Sang de Cambrils. El càrrec de president l'havia ocupat en els últims 5 anys el cambrilenc Pere Martí que ha passat el relleu a Joan Rodríguez, vinculat a la Congregació de la Puríssima Sang des de fa aproximadament 12 anys, època en la que es van impulsar de nou les activitats de la Congregació fins aleshores una mica aturades.

Des de l'estiu també s'han efectuat alguns canvis dins de la junta, amb dues incorporacions noves, però la resta de membres són els mateixos que hi havia fins ara. Els actuals membres són Pere Martí, Jaume Margalef, Josep M. Asensio, Esteve Capella, Joan Rodriguez, Francesc Callau, Josep M. Vidiella, Angel Diaz, Francisco Rebollo, Jordi Font, Josep Salceda, Josep M. Calvo, Antoni Pedrola, Jaume Sedó, Francesc Marcé i Joan Franch.

Ahir a la nit es va fer una reunió per tal de fer una fotografia conjunta de la junta actual i per començar a parlar de les activitats de cara la Setmana Santa. En els propers dies, tal i com va explicar el president de la  Congregació de la Puríssima Sang -Joan Rodriguez- en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, es reuniran amb la presidenta de la Congregació dels Dolors i el president de l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle per tal de començar a organitzar els actes de la Setmana Santa d'enguany.

Comenta aquest article