Informació general

El FEC Cambrils rep gairebé 400 curtmetratges per participar en la novena edició del festival

Per Redacció

El comitè de selecció del IX Festival de Curtmetratges de Cambrils (FEC) i del VI Festival Europeu de Curtmetratges de Reus ha fet pública la llista de curtmetratges seleccionats per competir en cada un dels certàmens d'aquest any 2007.

En aquesta novena edició, el FEC Cambrils, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març, ha rebut un total de 391 curtmetratges, de diferents punts de l'Estat, bona part d'ells procedents de Madrid, Catalunya i Euskadi. De tots ells el comitè de selecció ha escollit els que competiran per aconseguir un dels premis del Festival. Els curtmetratges escollits s'inclouran en la secció oficial en competició del Festival Europeu de Curtmetratges de Reus, que se celebrarà just després de la realització del FEC Cambrils, entre el 7 i el 10 de març.

El VI Festival Europeu de Curtmetratges de Reus ha rebut enguany més de 600 curtmetratges procedents de la majoria de països europeus com Itàlia, Anglaterra, la República Txeca, Suïssa o Bèlgica, però sobretot de França, Portugal i Alemanya.

Comenta aquest article