Informació general

Tomàs Arcos pren el relleu a Jordi Savall al capdavant de la Federació d'Empresaris de Cambrils

Per Berta Ruiz



Tomàs Arcos serà el president de la Fecam durant els dos propers anys
Tomàs Arcos és des de fa unes setmanes el nou president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (Fecam), en substitució de Jordi Savall, que ha ocupat aquest càrrec en els darrers cinc anys.

El nou president, de 60 anys d'edat, ja formava part de la junta directiva de la Fecam com a vocal des de feia quatre anys, i formant part de la junta de govern del Patronat de Turisme –comissió encarregada de fer un seguiment del patronat i de les propostes–. L'anterior president de la federació –Jordi Savall– va presentar la seva dimissió el passat mes de juny, tot i que es va quedar com a president en funcions fins que no es nomenés un nou president. Segons va explicar Tomàs Arcos a Revista Cambrils Diari Digital, "a mi m'ho van proposar passat l'estiu, entorn al mes de setembre, i a mitjans del mes de desembre vam fer la reunió de la junta directiva i vaig ser escollit president per unanimitat".


Objectius per als dos propers anys

De cara als dos propers anys com a president, Tomàs Arcos explica que uns dels objectius principals és seguir com fins ara, "reforçant la millora de les activitats empresarials, mantenir constants relacions amb els òrgans públics per tal de traslladar-los les nostres iniciatives, aspiracions i reclamacions de les associacions i empreses associades que formen la federació. Per una altra banda, un dels objectius més importants és créixer i desenvolupar-se, ja que en el món empresarial és un tema molt important. També s'ha de seguir treballant per incorporar nous grups a la Fecam".

En relació a alguns dels principals problemes que afecten el món empresarial cambrilenc, Tomàs Arcos va comentar que s'ha de seguir insistint i treballant com fins ara, sense caure en la relaxació, juntament amb els òrgans corresponents, en temes com "l'intrusisme en el sector, tant a nivell d'empreses com a nivell de la venda ambulant al municipi, que repercuteix molt en la Unió de Botiguers. El tema de la venda il·legal i la seguretat són problemes sobre els quals estem treballant i insistint a l'Ajuntament des de fa molt de temps perquè hi posi remei, per eradicar en la mesura possible aquest problema; però, és clar, aquest és un problema de molt difícil solució. També treballem en qüestions urbanístiques que afecten l'associació local de constructors".

Els membres de la nova junta directiva encapçalada per Tomàs Arcos són Jordi Sancho com a vicepresident i Miquel Serra com a segon vicepresident, Joan Esteve Solana és el secretari i José Osuna com a tresorer. A banda, es van nomenar a Carlos Fressinier, Josep Pujol i Antonio Franch com a col·laboradors.

Comenta aquest article