Informació general

Salvador Matas encapçalarà la llista d'ICV a Cambrils en les properes eleccions municipals

Per Judit Pinazo



Salvador Matas i Daniel Pi, ahir, instants abans de començar la roda de premsa
Ahir al matí es va presentar el número u per ICV a Cambrils a les properes eleccions municipals, que serà de nou l'actual regidor de Medi Ambient, Joventut i Participació Ciutadana, Salvador Matas. A l'acte van assitir-hi el portaveu del Grup Municipal d’ICV-EA a l'Ajuntament de Reus –Daniel Pi– i la presidenta local d'ICV a Cambrils –Marlen Fernández–, acompanyats d'alguns membres del partit.

En la seva intervenció Matas va fer un balanç d'aquests quatre anys de govern i es va mostrar molt satisfet per la feina feta tant a nivell de govern com a nivell de les regidories que ha ocupat la formació verda durant aquest mandat. Matas va destacar l'acompliment dels objectius que la formació s'havia marcat a principis de legislatura, entre ells augmentar la presència d'ICV a l'Ajuntament i plantejar una alternativa política.

Pel que fa als objectius de futur, segons Matas, passen per augmentar la presència de la formació en el govern municipal, apropar-se més als ciutadans i, si els resultats ho permeten, revalidar el tripartit local; "durant aquests quatre anys el govern ha dut a terme gairebé el 90% de les propostes que s'havien marcat, i ICV hi ha tingut un paper important". Segons Matas, l'actual govern ha recuperat la tasca de govern que no s'havia fet en el mandat anterior.

Pel que fa a augmentar la presència de regidors d'Iniciativa a l'Ajuntament, Matas, es mostrava esperançat en aconseguir un tercer regidor, tot i que no va avançar els possibles canvis en la llista electoral, que segons Matas presentarà algunes novetats.

En la presentació del candidat també va intervenir Daniel Pi, que no va estalviar comentaris per elogiar la tasca feta per Salvador Matas i la resta de persones de la formació. Segons Daniel Pi, "a Cambrils hi ha hagut un canvi des de la formació del govern tripartit i les aportacions fetes per ICV". Pi va destacar el procés participatiu en l'Agenda 21, la Llei de Barris o la posada en marxa de l'escola bressol municipal Maria Dolors Medina.

Nou local a Cambrils

La segona quinzena del mes de febrer està previst que s'inauguri, tal i com explicava Matas, el nou local de la formació, al número 10 del carrer de les Creus. Fins ara la seu d'ICV estava a la zona de la Platja, concretament al carrer de Lepant. El local, que serà oficina parlamentària, estarà adaptat per realitzar-hi tot tipus d'actes: reunions, xerrades o rodes de premsa. Segons Matas el local també se cedirà a d'altres entitats del municipi com a lloc de trobada i serà una eina més per apropar l'activitat parlamentària a la ciutadania
.

Comenta aquest article