Informació general

L'Ajuntament destinarà 30.000 euros per la millora de les voreres del municipi

Per Redacció



Està previst suprimir les barreres arquitectòniques dels carrers al voltant de la plaça de Carles Roig
L'Ajuntament ha aprovat un projecte per millorar les voreres a la via pública del municipi, sobretot en  aquells punts on l’estat de conservació és molt deficient degut a la presència d’arbres de gran envergadura i amb escocells de dimensions reduïdes, que fan que s'aixequi el panot al voltant de la zona d’influència de les arrels. L’objectiu del projecte és disminuir el possible risc de caigudes pels vianants i millorar la imatge de la via pública.

El projecte compta amb un pressupost de 29.996,13 euros tot i que no defineix els llocs concrets on es realitzaran les actuacions, que s’aniran executant en diferents punts del municipi en funció de les prioritats. Les obres consistiran en la demolició i reposició de les zones de voreres aixecades per les arrels dels arbres o deteriorades per altres motius, incloent el tall d’arrels superficials.

Llums nous al passeig de la Salle

La Junta de govern local, celebrada el passat divendres 19 de gener, va aprovar el projecte de substitució de les actuals llums del passeig La Salle per unes d’estalvi energètic.   El projecte, que compta amb un pressupost de 54.067 euros, afecta tot el recorregut del passeig, que transcorre paral·lel a la riera d’Alforja fins a l’enllaç amb l’avinguda Mil·lenari, que té una longitud de 1.480 metres. La nova il·luminació permetrà un estalvi a l’any de 56.272 kilowats i de 7.396 euros.

Supressió de barreres arquitectòniques

Un altre dels projectes que posarà en marxa l’Ajuntament, és el de suprimir les barreres arquitectòniques de la zona pròxima a la plaça de Carles Roig. L'Ajuntament hi destinarà un pressupost de 24.566 euros.
Els treballs consisteixen en suprimir les voreres existents, excavar terres i pavimentar de nou. Les actuacions afecten els xamfrans dels carrers Pompeu Fabra, Gaudí, Doctor Frias, Av Independència i Josep Anselm Clavé que dónen a la plaça. El termini d’execució de les obres és de 6 mesos un cop s’hagi adjudicat l’obra.

Comenta aquest article