Informació general

El proper 7 de febrer s'iniciarà el segon mòdul del programa formatiu per a entitats

Per Redacció

La Regidoria de Participació Ciutadana, juntament amb el grup de treball per a la Dinamització del Teixit Associatiu de Cambrils, posarà en marxa aquest mes de febrer, el segon mòdul del programa formatiu per a entitats, sota el títol “Organització i funcionament de les associacions” i s'iniciarà el proper 7 de febrer.

En aquest segon mòdul es donaran els instruments bàsics necessaris d’organització i funcionament intern de les associacions: com fer les convocatòries, redactar les actes, recollir i redactar els acords, com fer i gestionar un bon projecte associatiu; com millorar els recursos humans i econòmics de l’entitat, quines són les possibles fonts de finançament (subvencions, mecenatge, patrocini,...) i quina estratègia de captació de fonts és la més adequada per a cada entitat.

El mòdul es dividirà en quatre sessions de treball que es celebraran tots els dimecres del mes de febrer, de les 19 a 21 hores, al Centre Les Basses, al carrer de Sant Pere 32. L’assistència és oberta i gratuïta.  



Comenta aquest article