Cultura

La Biblioteca Municipal acull la sessió de relats per a joves i adults "Gores, sexis i tendres"

Per Berta Ruiz



Jordina Biosca va fer una exposició molt expressiva i participativa de relats i rondalles
La Biblioteca Municipal va acollir ahir a la tarda una nova sessió de contes, en aquesta ocasió dirigida a un públic juvenil i adults sota el títol de "Gores, sexis i tendres", que va anar a càrrec de Jordina Biosca.

Durant la sessió, Jordina Biosca va apropar a tots els assistents una selecció de relats breus, obres de la literatura contemporània d'autors catalans i europeus i algunes rondalles catalanes adaptades a la tradició oral.

La narradora va fer una exposició molt expressiva, amb el cos, la veu i els sons que afegia a la narració de les històries, aconseguint jugar en tot moment amb el públic assistent fent-lo participar en el relat de manera interactiva i en la narració de les històries. Unes històries definides com "algunes de sang i fetge molt refinat, refinat perquè és més lent i cala molt més. D'altres històries més sexis i picants i alguns relats més emotius i tendres", segons comentava la narradora.
Segons va explicar Jordina Biosca a Revista Cambrils Diari Digital, "en la temàtica de l'exposició sempre hi ha un fil conductor, però sempre és interessant adaptar-se al públic de cada ocasió i anar veient el que pot ser més interessant per cadascú".

Comenta aquest article