Informació general

S'inicien les obres d'asfaltatge del primer tram del passeig de La Salle

Per Berta Ruiz



Moment de l'asfaltatge a la cruïlla del passeig de la Salle amb el pont de Santa Joaquima de Vedruna
Ahir dimarts van començar les obres d'asfaltatge del passeig de La Salle, que es farà en diversos trams. Durant la jornada d'ahir, ja es va tallar una part d'aquesta via, en el tram que va des del pont de l'N-340 fins al pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna. Aquest arranjament va suposar modificacions en la circulació dels vehicles, ja que només es va habilitar un dels dos carrils de circulació, per tal d'asfaltar les diferents parts de la calçada.
La propera setmana, a partir del dia 30 de gener es portarà a terme una segona fase en la què s'asfaltarà l'altre tram del passeig, entre la rotonda del raval de Gràcia i el pont de l'N-340.

Aquestes obres de millora formen part del pla d'actuació de l'Àrea d'Obres Públiques de l'Ajuntament de Cambrils per asfaltar 31 carrers de diferents barris de Cambrils que es troben en mal estat, i que està pressupostat amb un total d'1,2 milions d'euros.
També està previst posar en marxa pròximament, altres arranjaments de la via pública com l'adequació de les voreres a la zona de la plaça de Carles Roig.

Pavimentació als carrers del Port

L'Ajuntament preveu fer aquesta pavimentació dels diferents carrers en fases segons les prioritats de cada via. Recordem que el passat dilluns 15 de gener ja van començar aquestes obres d'asfaltatge als carrers de la zona del Port, concretament al carrer de les Drassanes, al carrer de Roger de Llúria i al carrer de Sant Pere. També s'està treballant en el carrer de Pau Casals i els carrers perpendiculars a aquesta via fins a la rambla de Jaume I.


Properament també es pavimentaran els carrers de l'avinguda del Baix Camp, avinguda de la Independència, carrer de Jaume Ferran i
els carrers de la Via Làctia, la continuació de l'avinguda de Nou Cambrils, els carrers de Frederic Marès i de Joan Rebull, carrer de Galceran Marquet, l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, carrer de Santa Joaquima de Vedruna, carrer del Doctor Pasqual i un tram de l'avinguda de la Diputació.

En una segona fase es preveu la millora dels carrers de l'avinguda de Lluís Millet, el carrer de Fraipont, el carrer Castell de Súria, el carrer de Sant Isidre, un tram del raval de Gràcia, el carrer de la Terra Alta, el carrer de l'Alt Camp, el carrer de la Conca de Barberà, carrer d'Andalusia, el carrer de Colom amb la cruïlla del carrer del País Basc, el passatge del Regueral i el carrer de la Frau.

Comenta aquest article