Informació general

El cambrilenc Adam Manyé és nomenat com a nou director dels serveis territorials de Cultura a Tarragona

Per Redacció



Adam Manyé en la presentació del seu últim llibre, el passat mes de desembre a Cambrils
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació -Joan Manuel Tresserras- ha nomenat al cambrilenc Adam Manyé, director territorial del Departament de Cultura a Tarragona. Adam Manyé substitueix en el càrrec a Teresa Felip.

Adam Manyé Sardà, va néixer a El Morell, però des de fa anys viu a Cambrils. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (1990). Dirigeix des del juliol de l'any passat l'IES Cambrils II. Entre el 1991 i el 1997 va treballar com a tècnic de normalització lingüística al Consorci per a la Normalització Lingüística i des de l'any 1997 s'ha dedicat a la docència en l'àmbit de l'ensenyament secundari.

És autor de diversos llibres de poesia i narració, com per exemple "Entre Melucs", "L'N-340", "Garites deshabitades" o "El baobab, la fulla de roure i la lluna de coure", que va presentar a Cambrils el passat mes de desembre.

Ha estat distingit amb els premis literaris Ausiàs March (1993), Marcel Sentís (1996), Pin i Soler (1997) i Miquel de Palol (2002). Per altra banda, destacar que Manyé,  ha participat en diferents activitats culturals, com ara recitals de poesia, presentacions de llibres o com a jurat de premis literaris. A més és membre de diverses entitats culturals.

Comenta aquest article