Informació general

El Centre Les Basses acull un curs pels 25 voluntaris del servei "Reforça't amb nosaltres"

Per Judit Pinazo



Alguns dels voluntaris del servei "Reforça't amb nosaltres", ahir a la tarda al centre Les Basses
Ahir a la tarda el centre Les Basses va acollir un curs per a voluntaris titulat "Rebem, respectem i ajudem als nouvinguts" que forma part del servei "Reforça't amb nosaltres" de la regidoria de Benestar Social.

Aquest és el segon curs dirigit als 25 voluntaris que donen classes de reforç als alumnes dels centres educatius cambrilencs. El servei "Reforça't amb nosaltres" compta actualment amb un total de 70 alumnes entre els 6 i els 16 anys de diferents centres del municipi. Els voluntaris ajuden als alumnes amb les matèries més problemàtiques, com poden ser la llengua o les matemàtiques.

Gairebé un 50% dels alumnes del servei "Reforça't amb nosaltres" són immigrants, per aquest motiu, aquest segon curs dirigit als voluntaris va encaminat a fer més agradables i més útils les classes de reforç i que els voluntaris disposin de les eines necessàries per tal que els nouvinguts es puguin adaptar a les classes de la millora manera possible. Aquests alumnes sovint, tenen dificultats amb l'idioma i en algun casos estan poc acostumats al ritme escolar d'aquí, per això cal ajudar-los perquè les classes els resultin el més profitoses i alhora agradables possible.

Comenta aquest article