Informació general

Es presenta a Salou l'agrupació Vila-seca, Salou i Cambrils de Ciutadans

Per Judit Pinazo



D'esquerra a dreta, Antonio Piqué, Albert Rivera i Oscar Montero, ahir al vespre a Salou
Ahir al vespre es van presentar a Salou la nova agrupació de la formació Ciutadans a Salou, Cambrils i Vila-seca. L'acte es va celebrar en un hotel de Salou i va comptar amb la presència del president de Ciutadans -Albert Rivera-, el president de la Federació de Ciutadans a Tarragona - Antonio Piqué- i el coordinador de l'agrupació de Vila-seca, Salou i Cambrils -Oscar Montero-. L'acte havia de comptar també amb la presència dels diputats Antonio Robles i Pepe Domingo, que per motius d'agenda i compromisos amb el partit no van poder assistir a l'acte.

Tot i el retard considerable de la cara més visible de la formació, en la seva arribada, Albert Rivera, va ser rebut entre aplaudiments per les més de 100 persones que van acudir a l'acte. El d'ahir va ser un acte de presentació de l'ideari i dels principals projectes de la formació. En la presentació, Rivera, també va fer una valoració molt positiva dels resultats aconseguits a la província de Tarragona en les darreres eleccions "tenim moltes expectatives a la província de Tarragona, vam estar a punt de tenir representació tarragonina al Parlament de Catalunya i creiem que els resultats en les municipals seran molt bons". Recordem que en les passades eleccions al Parlament de Catalunya, Ciutadans va aconseguir a Cambrils 413 vots.

De moment es desconeix si municipis, com per exemple Cambrils, Salou o Vila-seca presentaran llistes de Ciutadans a les municipals, però segons Rivera, "actualment hi ha molt interès per part de la gent de les agrupacions que tenim a la província de Tarragona per presentar llistes i com a partit farem el possibles perquè així sigui, però de moment encara no tenim ni llistes ni candidats". Segons Rivera la trobada d'ahir havia de servir per prendre el pols "a les ganes què hi han de fer llistes a la zona, quin és l'esperit de la gent i quines poblacions tenen possibilitats".

Actualment Ciutadans compta amb cinc agrupacions a la província de Tarragona i amb un total de 250 afiliats, uns 40 dels quals formen part de l'associació de Salou, Cambrils i Vila-seca.

Desencant amb la política actual

En la xerrada d'ahir Albert Rivera va exposar les principals línies d'actuació del partit i les principals raons de la seva formació. Segons Rivera, la formació va néixer com a un moviment ciutadà que vol únicament fer política per als ciutadans i allunyar-se de l'actual oasi dels polítics que segons Rivera "sovint sembla que només es faci política per crear càrrec públics". Segons Rivera, el missatge que li arriba d'una part de la societat és el desencant de l'actual situació política en moltes poblacions". Per aquest motiu, segons Rivera, hi ha molta gent que s'apropa a Ciutadans perquè està cansada que els polítics només es preocupin de la gent quan és l'hora de votar.

Comenta aquest article