Cultura

S'inaugura l'exposició "Detalls de natura" d'Isabel Boltà al Centre Cultural

Per Berta Ruiz



La regidora de Cultura -Neli Queral- amb l'artista Isabel Boltà el passat divendres al Centre Cultural
El passat divendres al vespre es va presentar a l'Espai El Pati del Centre Cultural, l'exposició d'esmalts sobre coure "Detalls de natura" d'Isabel Boltà. A l'acte hi va assistir la regidora de Cultura -Neli Queral- que va fer un ampli repàs sobre l'obra de l'artista.

Isabel Boltà -nascuda a Cerdanyola del Vallès i actualment resident a Montblanc- va manifestar sentir-se molt lligada a Cambrils, un poble al què li agrada molt venir. A més, aquesta és la tercera vegada que exposa al municipi, ja que anteriorment ho havia fet al Club Nàutic i a l'antiga sala d'exposicions.

L'artista va explicar a Revista Cambrils Diari Digital algun dels detalls de l'estrena d'aquesta exposició "Detalls de natura", que consta de 20 peces, algunes d'aquestes escultures i la resta altres quadres d'esmalts sobre coure i emmarcats tots en fusta natural.
Tota l'obra té una sola temàtica que gira entorn a la natura i els seus petits detalls, "alguns racons de natura, petites coses que tenen una bellesa important" segons comentava Isabel Boltà, una gran aficionada a la muntanya i a l'aire lliure. Aquesta exposició a més, compta amb la col·laboració de la seva filla Eva Ferré, que ha fet un petit escrit inspirat en cada obra i que acompanya a cada quadre. Segons va explicar Isabel Boltà han anat preparant aquestes obres durant uns dos anys i mig.

Aquesta exposició es podrà veure a l'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional fins al proper 13 de febrer.

Comenta aquest article