Informació general

El senador Lluís Aragonès reclama de nou la gratuïtat del peatge de l'AP-7 mentre durin les obres de l'N-340

Per Redacció



Aspecte de les obres de la variant prop de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, en direcció sud
El senador d'ERC Lluís Aragonès, ha insistit una vegada més en reclamar l'alliberament del peatge de Cambrils de l'AP-7 per als usuaris habituals de l'N-340 mentre durin les obres de l'autovia A7 entre Vila-seca i Mont-roig. Segons Aragonès "la ministra es va comprometre a estudiar els col·lapses circulatoris a l'N-340 i a visitar el terreny per comprovar la magnitud de la qüestió, però no hem vist ni cap estudi, ni cap visita, tot i que la ministra ha estat a prop de la zona en diverses ocasions".

El senador va fer aquestes declaracions ahir en una roda de premsa a Reus on va parlar també d'altres qüestions que afecten al territori, com per exemple de l'inici de l'autovia del Morell i de les variants de l'N-420 de Riudecols, Corbera i Gandesa.

Per altra banda, el senador va recordar també que el maig del 2006 el Senat va encomanar a l'Estat que fes un estudi sobre els col·lapses de la zona com a pas preceptiu per si calia iniciar les negociacions amb la concessionària AUMAR per alliberar el peatge de Cambrils. Segons Aragonès a dia d'avui el ministeri no h gestionat res i Esquerra avisa que a l'estiu el caos serà més gran.

 

Comenta aquest article