Informació general

L'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques es presenta al saló nàutic de Düsseldorf

Per Redacció



Rafael Moreno i Joan Albert Campos en l'estand de l'Estació Nàutica al saló nàutic de Düsseldorf
El passat dilluns 22 de gener, l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques va presentar-se al mercat alemany en el saló nàutic de la ciutat alemanya de Düsseldorf, de la mà de Turespaña.

L'acte es va fer en el Yachting Club Düsseldorf -a peu del riu Rhin- i va comptar amb la presència de 40 professionals del sector, amb agents de viatge especialitzats en la nàutica i agents de viatge generalistes, i premsa.
El director de la OET de Düsseldorf -Arturo Ortiz- va ser l'encarregat d'obrir aquest acte, que va presentar el proper llançament del portal de vendes, que en el mercat internacional es comercialitzarà amb l'adreça de www.seaspain.info. Aquest nou projecte va ser de gran interès donades les grans possibilitats de negoci dins del mercat alemany, un mercat que té Espanya com un dels seus destins preferits. A més, el client alemany és molt atractiu per a les estacions nàutiques pel seu gran poder adquisitiu i la seva afició als esports nàutics.
El cambrilenc Joan Albert Campos -president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques- va ser l'encarregat de cloure la presentació.

Comenta aquest article