Cultura

La Biblioteca Municipal entrega els premis als seus superlectors de l'any 2006

Per Berta Ruiz



Imatge de tots els superlectors de l'any 2006, a la Biblioteca Municipal
El passat dilluns a la tarda, la Biblioteca Municipal va entregar els premis als superlectors de l'any 2006. A l'acte hi va assistir la regidora de Cultura -Neli Queral- que va ser l'encarregada de lliurar els premis als diferents guanyadors de cada categoria, juntament amb la bibliotecària municipal Rosa M. Fusté. Aquests premis que lliura la Biblioteca Municipal anualment són una manera d'agrair la fidelitat dels lectors més assidus i aquells que realitzen més préstecs de llibres, revistes, vídeos o DVD durant tot l'any.

Els superlectors més joves -en la categoria de fins a 6 anys- van ser Eneko Pangua amb 173 préstecs, seguit de Laura Burgos amb 161 i Maribel Calderón amb 145. En la següent categoria -dels 7 als 11 anys- els tres superlectors van ser Laia Margallo amb 178 préstecs realitzats durant tot l'any, seguida de Paula Romera amb 149 i Amine Rezkallah amb 128. En la categoria dels 12 als 17 anys, els premiats van ser Jiale Guo amb 120 préstecs durant tot el 2006, Ricard Gimeno amb 90 i Noemí Foschi amb 76.  I finalment, en la categoria d'adults, els premis van ser per Floreal San José amb 584 préstecs durant el 2006, Francesc Xavier Castellnou amb 261 i Cinta Romeu amb 249.

Durant la mateixa tarda de dilluns, la Biblioteca Municipal també va acollir una nova sessió de contes, amb Rat Cebrián i les històries de "Contes del sol", activitat que va anar adreçada als més petits -d'entre 3 i 6 anys- i que forma part del cicle "Contes d'Univers". Tot seguit, en acabar el conte, es van apagar les llums de la biblioteca i tots els nens van poder bufar les espelmes del pastís per celebrar el desè aniversari que enguany compleix la Biblioteca Municipal de Cambrils.

Comenta aquest article