Informació general

L'Ajuntament aprova l'últim tràmit per treure la gasolinera del passeig d'Albert

Per Judit Pinazo



La gasolinera del passeig d'Albert fa temps que està fora de servei
Des de fa aproximadament quatre anys la benzinera del passeig d'Albert està fora de servei. Tot i això des de fa temps l'Ajuntament busca una solució per treure la gasolinera d'un espai públic com és el passeig d'Albert.

En el ple d'ahir es va aprovar l'últim tràmit del procés per rescatar la concessió de l'estació que des de fa molt de temps no s'utilitza. Segons Benaiges "ja fa temps que treballem per acabar amb aquesta gasolinera, que no té cap sentit enmig del poble". Segons Benaiges, el Pla General ja contempla quins són els espais adequats d'instal·lació d'aquest tipus de servei.

La retirada d'aquesta estació fa anys que s'intenta. A l'inici del mandat, tal i com va explicar ahir Benaiges, com que ja hi havia la instal·lació, l'Ajuntament va marcar una sèrie de condicionants de millora, però l'estació es va tancar al cap de poc temps. Un cop tancada, l'Ajuntament va decidir rescatar la concessió perquè no s'utilitzava.

Ara fa aproximadament un any es van netejar els dipòsits i es van prendre les mesures necessàries per evitar l'acumulació de gasos de l'estació i evitar així el perill d'accident.

Segons l'alcalde el que vol l'Ajuntament és eliminar-la del tot per evitar que en un futur no hi hagi cap possibilitat d'instal·lar una nova gasolinera en aquesta zona. Tot i això l'alcalde Benaiges apuntava ahir que no descarta que hi puguin haver tràmits judicials per part de l'empresa encarregada d'explotar l'estació, però és una possibilitat poc probable ja que segons Benaiges "s'han esgotat tots els camins que eren possibles per tal de resoldre aquest problema".


Comenta aquest article