Informació general

Continuen els treballs d'asfaltatge del passeig de La Salle

Per Redacció



Moment de l'asfaltatge a la cruïlla del passeig de la Salle amb el pont de Santa Joaquima de Vedruna
Aquesta setmana s'han reprès els treballs d'asfaltatge del passeig de La Salle, que s'està fent en diversos trams i que es van iniciar la setmana passada en el tram que va  des del pont de l'N-340 fins al pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna.  En canvi aquesta setmana s'ha asfaltat el tram superior de l'Avinguda de La Salle, és a dir des del carrer Santa Joaquima de Vedruna fins a la rotonda del Raval de Gràcia.

Aquest arranjament ha suposat realitzar modificacions en la circulació dels vehicles, ja que només es va habilitar un dels dos carrils de circulació, per tal d'asfaltar les diferents parts de la calçada.

Aquestes obres de millora formen part del pla d'actuació de l'Àrea d'Obres Públiques de l'Ajuntament de Cambrils per asfaltar 31 carrers de diferents barris de Cambrils que es troben en mal estat, i que està pressupostat amb un total d'1,2 milions d'euros. També està previst posar en marxa pròximament, altres arranjaments de la via pública com l'adequació de les voreres a la zona de la plaça de Carles Roig.


Comenta aquest article