Informació general

Agents de la Patrulla Verda van recuperar dues aus rapinyaires que estaven ferides

Per Redacció

 
 
A dalt, el gran duc un cop recuperat per la Policia Local. A sota, l'àliga cuabarrada
Durant el passat mes de gener, agents de la Patrulla Verda van recuperar a Cambrils, dues aus rapinyaires protegides, que estaven ferides.

El passat 6 de gener es va localitzar un mussol reial (Gran Duc), adult i de grans dimensions. L'au es va trobar en la zona coneguda com l'antic vedat de les llebres a la partida de Campasos -dins del terme municipal de Cambrils. L'animal estava atrapat entre uns esbarzers i tenia ferides en una pota. Els agents van rescatar l'au i la van traslladar a l'hospital veterinari Mediterrània -centre que té conveni amb la Generalitat de Catalunya-, on va ser atesa de les primeres cures. Des d'aquest centre va ser traslladat al Centre de Recuperació d'Aus de Torrefarrusa (lleida). Aquest animal està considerat com un espècimen poc comú al Camp de Tarragona, i està catalogada com una espècie amenaçada i vulnerable.

I el passat 20 de gener, també es va recuperar una altra au de grans dimensions. En aquest cas va ser una àliga cuabarrada, que estava ferida en una ala i tenia un traumatisme toràcic. Els agents van rescatar l'au i va ser traslladada a l'hospital veterinari Mediterrània. Allí va ser atesa, però no es va poder salvar.

Comenta aquest article