Cultura

S'inaugura l'exposició fotogràfica "Perceptions 1" d'Antonio Blom

Per Berta Ruiz



Antonio Blom al costat d'una de les seves fotografies de l'exposició
El passat divendres al vespre es va inaugurar a la Sala Àmbits del Centre Cultural, l'exposició fotogràfica Perceptions 1 d'Antonio Blom, que es podrà visitar fins al proper 19 de febrer. A l'acte d'inauguració hi va ser present la regidora de Cultura -Neli Queral- que va destacar la trajectòria artística d'Antonio Blom -un holandès economista de professió- però tot un enamorat de la fotografia i de l'art.

L'exposició està formada per 36 fotografies en blanc i negre, perquè segons ell "dóna més caràcter el tipus d'obra que vull exposar". I la temàtica d'aquestes és molt variada: els petits detalls o gestos de les persones, edificis desconeguts o la bellesa de la naturalesa. Blom ha fotografiat instantànies arreu del món passant per Europa, Amèrica, Portugal o Catalunya, llocs que tal i com ell mateix explica "molta gent no valora o no coneix tot i tenir-los al costat de casa".

Tal com explicava aquest fotògraf holandès a Revista Cambrils Diari Digital, "aquí es pot trobar la meva personalitat. Jo sóc molt observador, porto tota la meva vida viatjant per tot el món. Miro moltes coses que avui en dia molta gent no té temps per mirar, amb la pressa d'aquesta vida moderna. El meu objectiu és que la gent se n'adoni de les coses tan boniques que existeixen". Perceptions és doncs, una exposició per percebre allò que tenim al nostre entorn i donar-se temps per observar i mirar. Un aparador "de tot allò que es pot veure", comentava l'autor.

Antonio Blom és la primera vegada que exposa a Cambrils. Tot i això comenta sentir-se molt lligat a Cambrils, i el defineix com "un lloc encantador, tranquil i amb molt de caràcter".

Comenta aquest article