Informació general

Demà es farà el taller participatiu "Dona, la teva veu és important" dins de l'estudi de diagnosi de gènere

Per Redacció

Demà dijous, 8 de febrer, a partir de les 16.30 hores de la tarda, a la sala d'actes del Centre Cultural, es farà el taller participatiu per a les dones de Cambrils "Dona, la teva veu és important" dins de l'estudi de diagnosi de gènere engegat des de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Cambrils.

Amb aquest estudi, iniciat el passat mes de novembre, es pretén realitzar una anàlisi integral de la situació de dones i homes al municipi des de la perspectiva de gènere, assenyalar les problemàtiques i necessitats que afecten de manera diferenciada les dones i els homes, fer un balanç dels recursos municipals per atendre les necessitats i problemàtiques relacionades amb la igualtat d'oportunitats i establir unes línies d'actuació que hauran de guiar l'acció municipal del futur Pla Municipal de la Dona de Cambrils.

Aquest estudi consta de dues fases i actualment s'està treballant en la primera, que consisteix en un procés participatiu de recollida d'informació i detecció de les necessitats concretes de les dones de Cambrils.

El taller tindrà una durada de dues hores i mitja i es desenvoluparà mitjançant una sèrie de dinàmiques grupals, que serviran per conèixer i intercanviar les opinions de les participants. Mentre duri el taller, també s'organitzaran jocs i tallers per als més petits.

Comenta aquest article