Informació general

Bon inici de temporada dels Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils

Per Redacció



La tripulació masculina dels Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils va competir contra el Club Nàutic Amposta
La pretemporada de 2007 ja ha començat per a les tripulacions cambrilenques dels Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils amb la participació aquest passat diumenge en la I Regata de les Festes de la Candelera de l’Ametlla de Mar. El club cambrilenc hi va participar en dues categories: sènior masculí i sènior femení.

La tripulació masculina, en la seva sèrie classificatòria, va competir contra el Club Nàutic Amposta, que  es va fer amb la primera posició de la regata. D’aquesta manera, la tripulació cambrilenca va assolir la quarta posició, després del CN Amposta, el CR Palamós i els Vogadors Baixamar de Torredembarra.

Per la seva banda, la tripulació femenina va destacar en la seva participació, ja que es va classificar per a la final junt amb l’equip dels Vogadors de Baixamar de Torredembarra. A la final, però, la mala sort va fer una mala passada a les vogadores cambrilenques, ja que en plena regata es va trencar un dels rems i van haver d’acabar la regata amb inferioritat de condicions. Tot i així, només hi va haver una diferència de 5 segons entre els dos equips finalistes. Així, la classificació final en la regata femenina va ser: Vogadors Baixamar de Torredembarra, Vent d’Estrop - Vogadors de Cambrils, CR L’Ametlla de Mar, CR Palamós,  CN Bétulo A i CN Bétulo B.

Comenta aquest article