Informació general

Els detinguts el passat diumenge al carrer del Consolat de Mar formen part d'una banda dedicada als robatoris

Per Redacció



La Guàrdia Civil va intervenir aquesta pistola en l'edifici del carrer del Consolat de Mar de Cambrils
El passat diumenge, tal i com va informar Revista Cambrils Diari Digital, la Guàrdia Civil va detenir tres persones del primer pis de l'immoble situat al número 50 del carrer del Consolat de Mar en una acció policial que va comportar un espectacular desplegament d'agents pel voltant d'aquest edifici. L'acció es va dur a terme a 2/4 de 12 del migdia, una hora on molta gent passejava per la façana portuària de Cambrils i va ser testimoni dels fets.

Tres dies després la Guàrdia Civil ha emès un comunicat fent pública la desarticulació d'una banda dedicada a robatoris en habitatges de Tarragona. En l'operació, anomenada "Saurio", s'han detingut un total de 8 persones que formarien part d'una organització que hauria comès més de 10 delictes, com robatoris en habitatges, falsificació de targetes de crèdit, falsificació de documentació personal i diferents tipus de monedes.

Els detinguts son Marta O.A. de 29 anys i de nacionalitat espanyola, Ioan B. de 36 anys, Alexa-Ioan A. de 29 anys, Boris S. de 38 anys, Maria A. de 30 anys, Ion F. de 23 anys i Iona U. de 22 anys, tots sis de nacionalitat romanesa, i Eva S. de 21 anys de nacionalitat txeca. Els detinguts son veïns de Cambrils, Reus i la Pineda.

La banda introduïa al mercat negre el material robat, sobretot joies, obtenint a canvi diners o en ocasions drogues, que enviaven als seus països d'origen.

Material intervingut

En els quatre registres que s'han efectuat, dos a Reus, un a Cambrils i un a La Pineda (Vila-seca), s'han intervingut un monovolum, dos ciclomotors, nou telèfons mòbils, un vídeo, nombrosos permisos de conducció romanesos en blanc, diverses targetes de crèdit falsificades, diversos passaports, armes blanques, una pistola automàtica i nombrosos cartutxos.

La investigació continua oberta per determinar altres possibles actuacions de la banda i no es descarten noves detencions en els propers dies.

Comenta aquest article