Informació general

El Centre Cultural acull la celebració del taller "Dona, la teva paraula és important"

Per Judit Pinazo



Un dels grups de dones que van assistir ahir a la tarda al taller, al Centre Cultural
Ahir a la tarda el Centre Cultural va acollir el taller participatiu per a dones de Cambrils "Dona, la teva veu és important" dins de l'estudi de diagnosi de gènere engegat des de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Cambrils. El taller va anar a càrrec de dues de les integrants de l'associació Espais per la Igualtat: Amaya Alba –encarregada de realitzar la diagnosi– i Sònia Sánchez.

El taller d'ahir, segons Alba, era per copsar opinió  i les necessitats de les dones del municipi i conèixer alhora els usos que fan del seu temps lliure, a què es dediquen o com compaginen feina i formació, entre d'altres.

En el taller també es va debatre sobre quines són les necessitats de cadascuna d'elles i quina opinió tenen sobre el municipi en matèria d'igualtat d'oportunitats. Les visions de les dones participants s'incorporaran en l'estudi de diagnosi de gènere.

Recordem que amb aquest estudi, iniciat el passat mes de novembre, es pretén realitzar una anàlisi integral de la situació de dones i homes al municipi des de la perspectiva de gènere, assenyalar les problemàtiques i necessitats que afecten de manera diferenciada les dones i els homes, fer un balanç dels recursos municipals per atendre les necessitats i problemàtiques relacionades amb la igualtat d'oportunitats i establir unes línies d'actuació que hauran de guiar l'acció municipal del futur Pla Municipal de la Dona de Cambrils.

Comenta aquest article