Informació general

Aquest cap de setmana s'inicien els actes de la tercera edició de les Jornades de la Galera

Per Redacció

Aquest cap de setmana s'inicien les III Jornades de la Galera de Cambrils. La inauguració es farà dissabte a les 12 del migdia amb un ranxo mariner a bordo de les embarcacions Pepitu Bomba i Carlos Ventura. Per assistir a l'acte, però, cal invitació.

Diumenge a partir de les 11.00 hores se celebrarà a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola una fregida de galeres amb oli de la Cooperativa. L'acte està obert a tothom i és gratuït

El mateix diumenge al migdia, a les Escales Reials del port, se celebrarà una varada tradicional de l'embarcació de fusta Colomet a càrrec de l'associació Arjau - Vela Llatina de Cambrils. Els dos actes de diumenge són oberts a tothom.

Tast de vins DO Montsant

Una de les novetats del programa d'actes de les Jornades de la Galera és el tast de vins i la visita a unes vinyes. El proper dilluns 12 de febrer, a les 18.30 hores, al castell de Vilafortuny es farà una presentació i test de vins de la DO Montsant i els dies 13 i 20 de febrer a les 18.30 hores es realitzarà una visita per les vinyes, la bodega d'elaboració i pel parc de barriques de la Masia Bach.

Comenta aquest article