Informació general

El Consell de Ministres aprova la creació d'un registre de la propietat a Cambrils

Per Redacció



La vicepresidenta del Govern -M. Teresa Fernández de la Vega- i el Ministre de Justícia -Juan Fernando López Aguilar- han fet públics els acords del Consell de Ministres
Cambrils tindrà, finalment, Registre de la Propietat a la pròpia població. Així ho ha aprovat avui mateix el Consell de Ministres amb el Real Decret de modificació de la Demarcació i Capitalitat de Registres de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles pel que es creen 281 nous registres de la propietat a tot l'Estat Espanyol i 21 nous registres mercantils. Amb aquesta mesura el Ministeri de Justícia dissenya un nou mapa de les oficines registrals per tal d'adequar-se als canvis socials, econòmics i tecnològics.

Per a la creació d'aquests 281 nous registres de la propietat s'han seguit criteris de proximitat així com per la necessitat d'alleugerir la feina a alguns dels registres existents. També s'ha tingut en compte l'existència de localitats que, a vegades, superen en població i desenvolupament econòmic a les pròpies capitals de província, atenent així a les recomanacions que han fet els propis Ajuntaments i les Comunitats Autònomes.

8 nous registres a la demarcació de Tarragona

A banda del de Cambrils, a la demarcació de Tarragona també s'ha creat el registre de la propietat de Mont-roig del Camp. Fins ara les propietats tant de Cambrils com de Mont-roig del Camp estaven registrades al registre de la propietat número 3 de Reus.

Comenta aquest article