Informació general

El fort vent de divendres passat provoca el despreniment de dos plaques de vidre en un edifici de la Parellada

Per Judit Pinazo



El carrer de Moragues i Barret està tallat a la circulació des del passat dissabte
Des de divendres passat el carrer de Moragues i Barret, a l'entrada del municipi per la carretera de Mont-roig, es troba tallat. La causa és el despreniment de diverses plaques de vidre, que es va produir divendres al matí, a causa del fort vent. Concretament les plaques de vidre es van desprendre dels balcons del quart i cinquè pis de l'edifici número 19-21. El despreniment de les plaques de vidre no va provocar danys personals, però sí en un cotxe que en aquell moment es trobava aparcat en el carrer.

Per motius de seguretat i davant del perill d'un nou despreniment, la Policia Local va tallar el carrer i va desviar el trànsit pel carrer de Jaume Ferran. De moment el carrer es mantindrà tallat, ja que en els últims dies el vent ha continuat bufant fort. Recordem que divendres passat les ratxes de vent van superar els 80 km/h en alguns moments del dia.

Tant bon punt la Regidoria d'Urbanisme va conèixer l'incident, es va posar immediatament en contacte amb la  comunitat de propietaris de l'edifici i els ha donat un termini de 48 hores perquè arreglin els vidres i posin la protecció adequada per evitar nous despreniments en cas de vent fort. Urbanisme ha donat un termini de 20 dies a la comunitat perquè arreglin les baranes i presentin un certificat a l'Ajuntament que demostri que la millora s'ha executat correctament, és a dir, que els vidres quedin correctament subjectes a la barana del balcó, ja que no és normal que en un edifici de construcció recent caiguin els vidres dels balcons per una ventada forta.

Comenta aquest article