Informació general

Benestar Social organitza diverses sessions informatives sobre la Llei de Dependència

Per Judit Pinazo



Rosa López i Cori Vall ahir en un moment de la xerrada sobre la Llei de la Dependència
Ahir a la tarda es va celebrar a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran una xerrada sobre la recentment aprovada Llei de Dependència. Durant els mes de febrer el Departament de Benestar Social ha organitzat tres xerrades per informar la població sobre el desplegament de la llei, els graus de dependència existents o els serveis i prestacions contemplats per la llei, entre d'altres.

La xerrada d'ahir va anar a càrrec de la responsable del programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones amb dependència a la comarca del Baix Camp –Cori Vall–, per tal que les persones grans o els cuidadors informals, és a dir, persones que estan a càrrec d'altres persones que pateixen alguna malaltia, coneguin quins drets tindran quant a recursos i prestacions. Segons la regidora de Benestar Social –Rosa M. López–, present ahir a l'acte, la Llei de Dependència donarà un gir total al que són les prestacions dels serveis socials pel que fa a la dependència. Segons López "al llarg de la vida tots haurem de fer ús d'aquesta llei, per això és important que tothom tingui la informació suficient per saber a què té dret i a què no".

El proper dilluns 19 de febrer es realitzarà la mateixa xerrada al Casal de Jubilats del Baix Camp i dimarts 20 de febrer es tornarà a repetir al Casal de Jubilats de la Casa del Mar.

Comenta aquest article