Informació general

Turisme de Cambrils es promociona fins al proper dissabte en un centre comercial de Vitoria

Per Redacció

El Patronat de Turisme de Cambrils es promociona des d'avui i fins al proper 17 de febrer en el Centre Comercial El Boulevard de Vitoria, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, compartint el mostrador amb Salou, Vila-seca, la Pineda i Reus.

En el mostrador es lliurarà material informatiu, promocional i es farà un tast de fruits secs de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i vermut de Reus. Al voltant de la mostra es faran accions en mitjans de comunicació i es posaran banderoles de promoció a l'exterior del centre comercial.

Segons la regidora de Turisme –Anna López– aquests tipus de promocions directes, on la marca Costa Daurada és l'encarregada de l'organització i, per tant, l'únic centre d'atenció als visitants, són molt importants, ja que concentren la màxima atenció dels mitjans de comunicació, agències de viatges i s'aconsegueix un gran èxit d'assistència de públic.

El proper mes de març es farà una altra promoció a Glasgow i Turisme de Cambrils, juntament amb els tres municipis veïns es promocionaran a Lleida el pròxim mes d'abril i a Barcelona el mes de maig.

 


Comenta aquest article