Informació general

Els actes de les Jornades de la Galera continuen aquest cap de setmana amb un tast popular de galeres

Per Redacció

Aquest cap de setmana se celebren noves activitats del programa de la tercera edició de les Jornades de la Galera de Cambrils. Diumenge, dia18, a les 11 hores davant de la plaça de Marcel·lí Domingo se celebrarà un tast popular de galeres, cuinades segons la recepta tradicional dels mariners. El preu de la degustació és de 2 euros.

Entre les 11 i les 13 hores, a les Escales Reials del port, hi haurà un contacontes vora el mar i curses entre els equips de vogadors. També s'ha preparat una jornada de portes obertes de llaguts tradicionals a càrrec de l'associació esportiva Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils.

De cara a la setmana que ve, dimarts 20 de febrer, a partir de les 17 hores es farà una visita per les vinyes, les bodegues d'elaboració i pel parc de barriques de la Masia Bach. L'aforament és limitat i cal reservar.

Recordem que el punt i final a les Jornades de la Galera d'enguany es farà el diumenge 25 de febrer amb una festa al Parc Samà que comptarà amb la presència de la reconeguda cuinera catalana Carme Ruscalleda.

Comenta aquest article