Informació general

S'amplia el termini per presentar al·legacions al projecte de l'espai esportiu de Cambrils Badia

Per Judit Pinazo



Aspecte de les instal·lacions esportives de la zona de Cambrils Badia
En principi, aquest passat cap de setmana, concretament dissabte 17 de febrer finalitzava el termini per presentar al·legacions a l'estudi de viabilitat i proposta de projecte de l'espai esportiu de Cambrils Badia, en mans de l'Ajuntament i elaborat per Marc Bardolet. Però finalment el període s'allargarà quinze dies més, és a dir que es podran presentar al·legacions al projecte fins el proper 3 de març.

Segons el regidor d'Esports -Jordi Savall- en total s'han presentat 5 al·legacions. Dues d'aquestes demanaven més temps per poder analitzar l'estudi de viabilitat i la proposta del projecte. Una d'elles ha estat presentada pels veïns del Molí de la Torre que demanen més temps per mirar en calma i estudiar el projecte i l'altra l'ha fet una persona en nom d'una empresa privada dedicada a la construcció de zones esportives que va al·legar que si els hi donaven més dies podien aportar millores en el projecte. A aquestes dues cal sumar-hi les presentades per CiU, el Club Bàsquet Cambrils i el Club Tennis Regueral.

Per aquest motiu en la Junta de Govern celebrada divendres passat al matí, segons Savall, es va decidir que es concedirien 15 dies més de pròrroga per presentar al·legacions, després de consultar als serveis jurídics de l'Ajuntament, que van certificar que la pròrroga es podia concedir.

Retard en les obres

La pròrroga per presentar al·legacions afectarà directament als primers terminis que s'havien establert per dur a terme les obres. El primer endarreriment serà l’aprovació definitiva de l’avantprojecte, que estava previst fer en el ple municipal d'aquest mes, que s'haurà de deixar pel plenari del mes de març. Segons Jordi Savall això comportarà un retard inevitable en l'inici de les obres previst pel mes d'abril i que amb l'ampliació del període de presentació d'al·legacions es traslladarà al mes d'octubre. L'empresa que haurà de tirar endavant les obres, s'havia compromès a construir les pistes de tennis i les pistes de pàdel entre els mesos d'abril i maig, i després anar fent els vestidors, el restaurant, etc. Amb el retard, quan comencin a fer les obres ja ho faran tot a l'hora i ja serà en l'altre legislatura i el govern que hi hagi en encarregar-se que es donin més o menys pressa en l'execució, explicava Savall.

Comenta aquest article