Informació general

Les obres de remodelació del barri de la Llosa incorporaran algunes propostes veïnals

Per Berta Ruiz



Aspecte del carrer de les Orquídies, un dels principals eixos circulatoris del barri de la Llosa
Les obres de remodelació del barri de la Llosa incorporaran algunes de les propostes veïnals, segons va explicar Oliver Klein -regidor del barri de la Llosa- a Revista Cambrils, després del període d’al·legacions que es va establir el passat mes d’agost en l’exposició de l’avantprojecte. Segons va explicar Oliver Klein, "després d'aquest procés informatiu amb els veïns, vam prendre el compromís de llegir totes les al·legacions una a una i respondre-les. Això ho hem fet i això ha retardat una mica el procés".

Oliver Klein va explicar que s'han inclòs alguns dels punts més importants proposats pels veïns al projecte inicial. Amb aquestes incorporacions, la proposta inicial s’ha modificat, i ara s’haurà de seguir el procés establert, és a dir, projecte de licitació d’obres, contractació de l’empresa encarregada de dur-les a terme i plantejament de la data d’inici d’obres. Les obres de remodelació del barri s’iniciaran el més aviat possible, un cop estigui tot aquest procés enllestit.

Algunes de les propostes fetes pels veïns corresponen a qüestions relacionades amb la creació de més zones d'aparcament al barri, la revisió del sentit de la circulació en algun dels carrers i també altres detalls més petits que s'han intentat solucionar. Oliver Klein -que presideix el consell de barri de ponent- va comentar que a mitjans del mes de febrer, ja es van donar a conèixer totes aquestes qüestions a l'associació de veïns del barri. Segons Klein, "els hi vam comunicar, estan encantats i són coneixedors. Ells mateixos ens van demanar que es tinguessin en compte tots els seus comentaris".

Remodelació integral del barri

Recordem que aquest projecte es durà a terme en tres fases. La primera comprendrà la zona
del carrer de les Orquídies fins a tocar de l'N-340, és a dir la zona nord, i que inclou un total de 12 carrers. La segona fase inclou els carrers situats entre el càmping la Llosa i la urbanització l'Albereda, i la tercera, serà des de la carretera de les Lloses, a l'esquerra del càmping la Llosa, fins a tocar del sector 9, és a dir, fins a l'avinguda dels Gladiols.
La remodelació integral del barri compta amb un pressupost total d'uns 11 milions d'euros, aproximadament.

Comenta aquest article