Informació general

La Plataforma Independent Cambrilenca va presentar ahir la nova seu del partit situada al carrer de l'Hospital

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta; José Luis Notario, Ricard Pujals, Xavier Martí i Salvador Franch
La Plataforma Independent Cambrilenca (PLIC) va presentar ahir, la nova seu del partit -situada al carrer de l'Hospital número 5-. Aquest nou local es posa en marxa, amb l'objectiu de ser un espai obert a tothom que vulgui fer arribar els seus problemes o inquietuds als membres del partit, i també serà l'espai, on a partir d'ara, es faran les rodes de premsa i els actes oficials. La seu estarà oberta cada dia a la tarda, i comptarà amb la presència d'algun dels membres o simpatitzants del partit, per tal d'atendre totes les visites.

El president de la formació -Ricard Pujals- va manifestar que "aquesta serà una seu totalment oberta als ciutadans de Cambrils, per a que puguin venir a fer les seves consultes i reclamacions". Segons va comentar Pujals, la inauguració d'un espai propi per al partit, significa "la continuïtat de la PLIC en el transcurs d'aquests quatre anys que portem aquí, i que volem que cada vegada es vagi fent més proper al poble i tiri endavant".

Per la seva banda, Xavier Martí -alcaldable de la formació a les properes eleccions municipals- va voler destacar la consolidació de la PLIC, "com una força important del nostre municipi". Segons Martí, el partit necessitava un espai de reunió on el ciutadà pogués anar i fer arribar la seva veu. A més, segons va explicar, pròximament, la formació iniciarà un seguit de reunions amb els diferents sectors econòmics, esportius i culturals de Cambrils, per tal de començar a conformar el que serà el programa electoral del partit. El cap de llista de la PLIC, també va voler remarcar el caràcter estrictament municipalista de la plataforma, "en aquests moments sota el paraigües de la FIC (Federació d'Independents de Catalunya), però amb uns estatuts propis, i que defensa aquells petits problemes per a l'Ajuntament, però grans problemes per als veïns. El nostre compromís al començament de la legislatura va ser fer arribar totes les inquietuds dels ciutadans al plenari de l'Ajuntament". En aquest sentit, Xavier Martí va explicar que des de la formació, "aquesta era la nostra obligació i crec que està ben complerta. Els nostres esforços són que la gent se senti identificada amb un partit, que la seva única finalitat és el benestar de la població. El que sí podem permetre és treball, i el missatge que volem enviar és que nosaltres no mirem ni colors ni partits polítics, l'únic que mirem és la persona i el benestar de la nostra població".
Finalment Xavier Martí va donar a conèixer que,"en aquests moments tenim el comitè electoral treballant en la confecció de les llistes electorals, i al mes que ve ja podrem fer una avançada de les 5 o 10 primeres persones".

La PLIC dóna suport al nou grup: Tarragona Grup Independent

El president de la PLIC -Ricard Pujals- i el seu cap de llista Xavier Martí van ser presents ahir, en la presentació de la nova candidatura a l'Ajuntament de Tarragona -Tarragona Grup Independent- encapçalada per Maria Mercè Martorell, que fins fa poc havia estat regidora del PP a l'Ajuntament de Tarragona. Els representants cambrilencs van voler donar el màxim suport a aquesta nova formació, que també forma part de la Federació d'Independents de Catalunya, a l'igual que la Plataforma Independent Cambrilenca. Durant aquest acte, Maria Mercè Martorell va remarcar l'objectiu d'aconseguir la xifra de 5.000 vots i la representació al consistori tarragoní. Segons Martorell, "dur a darrere unes sigles i  tenir una executiva nacional o estatal que dóna ordres, frena la feina a nivell local".

Comenta aquest article