Crestes de pollastre amb nous
Marta Nolla |
1 paquet de pasta de full
2 pits de pollastre
Un grapat de nous picades
Una mica de cibulet
Un tros de formatge rocafort
Olives verdes sense pinyol
Farigola en espècie
Ou
Sal
Pebre
Preparació
Primer preescalfarem el forn a uns 200 graus. Mentrestant, agafarem els pits de pollastre i els trocejarem en daus petits, els salpebrarem i ho posarem en un recipient. Hi afegirem les nous ben picades, el cibulet trinxat, el formatge rocafort en trossos petits la quantitat serà al gust de cadascú, les olives verdes picades i la farigola, i barrejarem bé tots els ingredients. Seguidament agafarem la pasta fullada i la tallarem en cercles per fer les crestes. Al mig de cada porció de pasta de full hi posarem el farciment que teníem preparat i ho pintarem amb ou batut per dins. Tancarem bé la pasta amb el farciment fent una forma de mig cercle i tornarem a pintar les crestes amb ou batut per fora. Untarem una plàtera de forn amb mantega perquè no saferrin i la posarem al forn durant uns 45 minuts, fins que les crestes estiguin ben cuites.