Informació general

La Unió de Pagesos amb 21 vots, la llista més votada a Cambrils a les eleccions per renovar les Cambres Agràries

Per Josep Maria Ferrando



La mesa electoral es va instal·lar a les dependències de l'Ajuntament
La Unió de pagesos va aconseguir 21 dels 27 vots emesos a les eleccions per renovar les Cambres Agràries catalanes que es van fer ahir diumenge a Cambrils, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

El cens de votants a Cambrils va ser de 129 persones, això vol dir que només un 21 per cent dels censats es va acostar a l’Ajuntament per dipositar la seva papereta. Els altres vots van ser 3 per Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC), 1 per Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), 1 per l’Associació Agrària de Joves Agricultors - Associació d’Empresaris Agraris de Lleida (ASAJA-AEALL), i finalment un en blanc.

Unió de pagesos guanya a les quatre Cambres Agràries Catalanes

La Unió de Pagesos (UP) va rebre ahir el suport majoritari de les quatre Cambres Agràries catalanes, amb el 63% dels vots -a la demarcació de Tarragona va arribar al 64%-. La resta dels vots es van repartir de la següent manera: Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)  amb el 23%, l'Associació Agrària de Joves Agricultors -Associació d'Empresaris Agraris de Lleida (ASAJA-AEALL) va tenir l'11% dels vots i la Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC) va aconseguir el 3% dels vots. La participació en aquestes eleccions a tot Catalunya es va situar entorn el 54,95% i la abstenció va créixer un 6% en relació a les eleccions celebrades l'any 2002. Aquesta és la quarta vegada que la Unió de Pagesos guanya les eleccions a les Cambres Agràries.

Comenta aquest article