Informació general

El mal temps d'ahir diumenge torna a ser el protagonista de la Fira de Rebaixes Últims Preus

Per Redacció



Les parades es van haver de desmuntar abans d'hora a causa del mal temps, ahir, a quarts d'una del migdia
Aquest cap de setmana es va celebrar una nova edició de la Fira de Rebaixes Últims Preus, organitzada des de la Unió de Botiguers de Cambrils, i que va tenir lloc a la plaça de Mossèn Joan Batalla.
La fira es va iniciar el dissabte -a partir de les 10 del matí fins a les 8 del vespre-, amb la participació d'un total de 24 botigues amb parades de tot tipus de productes: roba, joguets, roba infantil, roba d'esport o sabateria. La jornada va transcórrer amb total normalitat i amb força ambient de compradors.
Ahir diumenge però, el temps va tornar a jugar una mala passada, ja que el fort vent que va bufar a primera hora del matí i la pluja que va caure al migdia van obligar als paradistes a cloure la fira abans de l'hora prevista.

Recordem que els passats 10 i 11 de febrer també es va celebrar l'edició de la Fira de Rebaixes Últims Preus, i el mal temps tampoc va permetre que la fira es desenvolupés amb normalitat, ja que durant la jornada de dissabte 10 de febrer, les parades van haver de tancar a causa del fort vent.

Comenta aquest article