Cultura

La Biblioteca Municipal acull una nova sessió de l'hora del conte dins del cicle "L'Univers"

Per Berta Ruiz



Patricia Mcgill va oferir ahir a la tarda una nova sessió de l'hora del conte
La Biblioteca Municipal va acollir ahir a la tarda una nova sessió de l'hora del conte dins del cicle "L'univers (La Lluna, el Sol i el planeta Terra)", sota el títol "Contes de la Lluna" a càrrec de Patricia Mcgill.
Aquesta activitat estava adreçada als més petits, d'entre els 3 i els 6 anys, que van omplir la sala de la Biblioteca, davant les explicacions ben expressives -acompanyades d'alguns ninos- de Patricia Mcgill.

Club de lectura juvenil

A la mateixa hora a la Biblioteca, també es va fer una nova trobada del Club de lectura juvenil. En aquesta ocasió, es va comentar el darrer llibre que han llegit, "La llegenda del rei errant" de Laura Gallego.

El club de lectura juvenil de la Biblioteca Municipal està format per 10 nois i noies d'entre els 12 i els 15 anys, que cada mes es reuneixen per parlar i comentar la lectura d'un llibre diferent que llegeixen cada mes. Eva Ferré -responsable d'aquesta activitat de la biblioteca- va explicar que cada mes s'escull un llibre, es comenta entre tots els participants, es parla sobre les diferents novetats literàries juvenils, es busca informació sobre els diferents autors i es fan propostes i recomanacions sobre futures lectures. A més, els integrants del Club de lectura juvenil participaran com a jurat en l'11è Premi Literari "Protagonista Jove", a banda de participar i comentar en d'altres premis de literatura juvenil.

Comenta aquest article