Informació general

L'horari restringit per realitzar obres durant els mesos d'estiu s'amplia del 15 de juny al 15 d'octubre

Per Judit Pinazo



El regidor Joan Recasens, ahir, en un moment del ple
L'any 2004 l'Ajuntament va aprovar l'ordenança municipal sobre la qualitat de les obres en l'àmbit de domini públic. Després de poc més dos anys de l'aplicació de l'ordenança, l'Ajuntament ha considerat oportú incorporar aspectes que milloraran l'ordenança i que s'adaptaran a les necessitats actuals de les obres.

Una de les principals modificacions que sofrirà l'ordenança serà l'horari de les obres durant els mesos d'estiu, que fins ara estava fixat entre el 21 de juny i el 21 de setembre i que a partir d'ara s'estableix del 15 de juny al 15 d'octubre. Entre aquest període, per tal de respectar el descans dels ciutadans, es restringeix l'horari de treball i les tasques específiques.

Un altre dels canvis que contempla l'ordenança és la utilització de sacs de runa a les obres. La modificació s'ha fet degut a l'increment que hi ha hagut en la utilització d'aquests tipus de sacs. Així doncs, l'ordenança proposa la utilització exclusiva de sacs en la zona del barri antic, ja que actualment, tal i com explicava el regidor d'Urbanisme -Joan Recasens- la majoria dels carrers són per a vianants i els contenidors pesats  malmeten l'asfalt. També es proposa que tan els sacs com els contenidors estiguin retolats per tal de poder detectar que és l'industrial subministrador.

Comenta aquest article