Informació general

La campanya de recollida d'aliments de la Caravana Solidària d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí s'amplia fins demà

Per Redacció

La campanya solidària de recollida d'aliments de la 13a Caravana Solidària d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí -organitzada per Hammada- Associació d'Amics del Poble Sahrauí, amb la col·laboració de les àrees de Cooperació i Solidaritat i d'Ensenyament- amplia fins demà el termini per portar els aliments de primera necessitat que enguany es recullen: oli, sucre i llenties. De moment, la quantitat d'aliments recollida fins ara, ja quadruplica el volum aconseguit en altres ocasions.

Els punts de recollida estan situats a tots els centres d'Ensenyament de Cambrils, a Ràdio TV Cambrils -passatge de la Rambla de Jaume I-, el Centre Cultural i Ocupacional -carrer de Sant Plàcid-, al Centre Cívic Les Basses -al carrer de Sant Pere- i al Casal de la Gent Gran de Cambrils situat al passeig de La Salle.
El proper divendres es farà recompte de tot el material recollit, per tal de poder enviar-ho fins a Barcelona, des d'on embarcarà la caravana solidària -feta a tot Catalunya- que portarà el carregament fins a la ciutat d'Orà, on rebrà el suport de la Mitja Lluna Roja Sahrauí que conduirà la caravana fins als campaments de Tindouf.

Comenta aquest article