Informació general

El Centre Les Basses acull una xerrada sobre l'elaboració i la gestió de projectes per a entitats

Per Judit Pinazo



La xerrada es va celebrar ahir a la tarda al Centre Les Basses
Ahir a la tarda, es va celebrar un nou curs del II Mòdul d'Organització i Funcionament de les associacions, dins del Pla de Formació per a les entitats. Ahir va ser el torn del seminari sobre Gestió de Projectes, amb l'objectiu de donar les claus per el·laborar un bon projecte i com gestionar-lo.

El seminari es va celebrar al Centre Cultura Les Basses i va anar a càrrec del tècnic de l'Ajuntament i membre de la Confederació d'Associacions de Veïns, Salvador Avià.

Salvador Avià, explicava que abans de presentar un projecte, s'ha de tenir molt clar l'objectiu, la finalitat d'aquest i quin sentit té tirar-lo endavant i com encabir-los dins la lògica associativa per reforçar l'àmbit en que treballa l'associació.

Avià, va destacar també que en una sessió de només dues hores, el més important és treballar el per què volem fer un projecte i quin sentit té, ja que sovint les associacions tendeixen a posar-se a demanar subvencions d'entrada, sense plantejar-se si realment les necessiten. És important primer tenir clar el que vols, i un cop definit, mirar quins són els mitjans més adients per aconseguir la fita.

Recordem que aquesta activitat forma part del cicle de conferències adreçades a les entitats és una iniciativa que forma part del Pla de Treball per a la Dinamització del Teixit Associatiu de Cambrils i l’organitza l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article