Cultura

El cicle "Viatjant amb contes" de la Biblioteca Municipal fomenta l'anglès entre els més petits

Per Berta Ruiz



Els nens van poder jugar amb les titelles, mentre Amanda Seach explicava el conte
La Biblioteca Municipal va acollir ahir a la tarda una nova sessió del cicle de contacontes "Viatjant amb contes", que periòdicament fa un viatge pels diferents països del món i apropa a la canalla diferents móns, llengües i cultures. A través d'un passaport personalitzat que s'ha d'anar segellant, cada nen va coneixent un país diferent.

Ahir va ser el torn de la Gran Bretanya i el conte en anglès "The story of Goldilocks and the three bears", que va anar a càrrec de la professora d'anglès Amanda Seach, que abans d'iniciar l'activitat va comentar a Revista Cambrils Diari Digital que en aquest cas utilitzaria un anglès molt senzill, explicant-ho poc a poc, perquè els nens anessin captant tot el vocabulari. A banda d'això, els nens també van poder interactuar i participar del conte, fent moure les titelles dels personatges de la història.

Seguidament, també es va explicar un altre conte, en aquest cas va ser en català i que portava per títol "Un rei diferent", a càrrec de la bibliotecària municipal –Rosa M. Fusté–. Després de la sessió de contes, i per completar l'activitat, la canalla va poder participar en un taller, confeccionant el famós rellotge Big Ben de Londres, a través d'un retallable.

Aquesta activitat, que es fa el segon dilluns de cada mes, està organitzada per la Biblioteca Municipal i el Servei Municipal d'Atenció a l'Immigrant.

Comenta aquest article