Informació general

Cambrils serà la seu del 14è Congrés de Fires de Catalunya, els dies 29 i 30 de novembre

Per Redacció



Imatge de la Fira Multisectorial de Cambrils de 2006, que enguany celebrarà el seu 50è aniversari
Cambrils serà la seu del proper 14è Congrés de Fires de Catalunya, que es farà els dies 29 i 30 de novembre, després que la junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) designés Cambrils com la ciutat escollida.

La candidatura de Cambrils va ser la guanyadora enfront la candidatura de Sant Boi de Llobregat, una candidatura que va tenir moltes possibilitats fins a l'últim moment. El president de la Federació de Fires de Catalunya –Pere Carles– va mostrar-se molt satisfet del gran nivell de les candidatures presentades, "ja que en molts aspectes les candidatures estaven empatades, i no ha estat fàcil triar-ne una". Per la seva banda, el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– va explicar que des de Cambrils, "estem molt vinculats a la Federació de Fires de Catalunya i acollim el congrés com un repte. A Cambrils tenim la sort de ser una ciutat turística i capital gastronòmica de la Costa Daurada, però al mateix temps ens sentim orgullosos d'un sector primari tan excel·lent com la pesca i l'agricultura". A banda, cal destacar que enguany se celebrarà el 50è aniversari de la Fira Multisectorial de Cambrils.


Congrés a Cambrils durant els dies 29 i 30 de novembre

Durant dues jornades, els dies 29 i 30 de novembre, el congrés acollirà un seguit d'activitats formatives i informatives, dirigida als professionals de les fires catalanes i com a marc de presentació dels diferents proveïdors firals. A banda, la ciutat que és seu del congrés té la possibilitat de presentar a tots els participants una proposta d'oci per complementar el programa divulgador del municipi. En aquest sentit, Cambrils va presentar quatre alternatives: la del lleure i el mar, la de la cultura i la història, la de la gastronomia i la del relax.

L'any passat, el Congrés de Fires de Catalunya es va celebrar a Igualada, seu que va aplegar més de 350 persones vinculades al món firal. Cal destacar, també, que Cambrils forma part del consell rector de la Federació de Fires des de la seva creació fa tres anys, amb l'objectiu de posicionar-se en l'àmbit firal de referència.

Comenta aquest article