Cultura

L'Àrea de Cultura fa públiques les bases de la 7a Beca de Recerca "Vila de Cambrils"

Per Redacció

Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils s'han fet públiques les bases de la 7a Beca de Recerca "Vila de Cambrils".

Els estudis hauran de ser inèdits i en català, i constituir una aportació d'interès per al coneixement del passat, per a l'anàlisi del present o per als projectes del futur de Cambrils i la seva gent, i podrà tenir caràcter monogràfic o bé ser un aplec de treballs diversos de temàtica relacionada. L'objectiu d'aquesta beca és propiciar l'aparició de propostes d'estudi, de recerca i d'investigació en l'àmbit geogràfic, històric i etnogràfic de tipus descriptiu, analític o empíric. Poden optar a aquesta beca totes les persones majors de 18 anys, presentant els projectes abans del 3 de setembre de 2007, a les 14 hores. La beca està dotada amb 4.000 euros, i té caràcter biennal, ja que aquesta xifra serà abonada en diferents aportacions periòdiques.

Un cop s'hagin rebut totes les sol·licituds, l'Ajuntament designarà un jurat especialitzat que emetrà el seu veredicte, i els guanyadors disposaran de dos anys per a la presentació del seu treball. Finalment, l'Ajuntament de Cambrils podrà publicar el treball guardonat i l'import de la beca tindrà la consideració de drets d'autor de la primera edició.

Per a més informació, es poden consultar les bases completes a la pàgina web de l'Ajuntament <www.cambrils.cat>.

Comenta aquest article