Informació general

El CEIP Joan Ardèvol organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer el centre

Per Judit Pinazo



La jornada de portes obertes va finalitzar amb un berenar en un dels patis de l'escola
Ahir a la tarda el CEIP Joan Ardèvol va fer una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer el centre i les activitats que s'hi duen a terme als pares dels alumnes i tothom que volgués conèixer l'escola. A partir de les 16.00h de la tarda es van obrir les portes perquè els interessats poguessin visitar les instal·lacions; les aules, el menjador, el patí o el gimnàs, entre d'altres.

Tal i com explica el director del centre -Enric Masdeu- l'objectiu és que els pares i aquells ciutadans que hi estiguin interessats puguin conèixer de primera mà que es fa a l'escola i que estudien els seus fills " els pares deixen els nens a l'escola i els venen a recollir, però entrar dins el centre no és habitual i resulta interessant conèixer d'aprop el dia a dia de l'activitat escolar". En definitiva, l'objectiu és, segons Masdeu apropar el centre als pares i mares.

En la jornada d'ahir els pares també van poder tenir un contacte més directe i personal amb els professors i van poder veure els treballs que duen a terme els nens, i la tasca que fan tants els mestres com l'Associació de Pares d'Alumnes (APA).

Cada any, el centre organitza alguna activitat en la jornada de portes obertes, però enguany a més de fer una activitat puntual, com pot ser la setmana cultural sobre un tema en concret, s'ha decidit apropar el dia a dia als pares "els pares han pogut veure els treballs sobre llengua, matemàtiques, música i tot tipus d'activitats que realitzen els nens" explicava Masdeu. D'aquesta manera s'intenta també que els pares s'impliquin més en les activitats escolars dels seus fills.

Per finalitzar la festa es va fer un berenar popular per a tots els assistents de la mà de l'empresa de càtering que fa el dinar cada dia als alumnes del centre.

Comenta aquest article