Informació general

La Policia Local deté quatre persones per sostreure material informàtic de rebuig de la minideixalleria

Per Redacció

El passat diumenge, agents de la Policia Local, mentre efectuaven tasques de servei de vigilància per la zona de la urbanització de Vilafortuny, van observar que s'estava produint un robatori a la zona propera a l'IES La Mar de la Frau, lloc on van poder localitzar i identificar un vehicle marca Opel. A l'interior hi van trobar quatre ciutadans de nacionalitat romanesa i residents a Cambrils que acabaven de sostreure material informàtic de rebuig de l'interior de la minideixalleria.

El mateix dia 1 d'abril entorn les 12 de la nit, i mentre es realitzaven tasques de vigilància per la zona de la urbanització Tarraco, agents de la Policia Local van localitzar la presència sospitosa d'un vehicle, que transitava a poca velocitat per aquella zona. Els agents van aturar el vehicle i van procedir a la identificació dels ocupants. A l'interior d'aquest hi havia quatre individus de nacionalitat marroquina: un d'aquests, resident a Cambrils i amb antecedents per tinença de drogues; un altre resident a Reus i amb antecedents policíacs; un altre resident a Barcelona i amb antecedents penals per robatori en habitatges i lesions, i un altre resident a Mollerussa i amb antecedents per delictes penals contra la seguretat del trànsit.

Actuació contra la venda il·legal ambulant

La Policia Local també ha efectuat durant aquest cap de setmana diverses actuacions en contra de la venda il·legal. En aquests dies s'han intervingut un total de 910 objectes, entre els quals hi havia 488 CD i 169 pel·lícules en format DVD –que van ser requisats i posats a disposició judicial–, i 253 objectes diversos.

Comenta aquest article