Informació general

L'exposició "L'Hospital de Sang als documents" impulsada per l'Arxiu Municipal de Cambrils s'instal·la a Vinyols i els Arcs

Per Redacció



Una de les fotografies de l'exposició que va ser cedida a l'Arxiu Municipal de Cambrils en què es veu part de la plantilla de metges que hi havia l’any 1936-37
Durant tota aquesta setmana i fins al proper diumenge 8 d'abril es pot veure l'exposició "L'Hospital de Sang als documents" a l'espai de l'Antiga Establia de Vinyols i els Arcs.

Aquesta exposició itinerant va ser produïda per l'Arxiu Municipal de Cambrils durant la passada tardor, dins del cicle d'activitats per divulgar el paper de l'Hospital de Sang de Cambrils durant la Guerra Civil. Durant aquestes darrers mesos, l'exposició s'ha anat completant amb noves fotografies que han aportat diferents testimonis, com algunes infermeres i descendents de metges que hi van treballar.

L'exposició ja ha passat per Cambrils i Reus i ara està instal·lada a Vinyols i els Arcs, per iniciativa de l'associació Dones Caterines. És precisament dins del terme municipal de Vinyols i els Arcs on es troba l'edifici de la Casa Sant Josep, que durant la Guerra Civil va acollir l'Hospital de Sang de Cambrils. L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer aquesta institució en l'entorn on es va desenvolupar.

Comenta aquest article