Informació general

Turisme de Cambrils posa en marxa el trenet turístic i amplia l'horari dels seus punts d'informació

Per Redacció



El trenet en un recorregut pels carrers del Barri Antic
Turisme de Cambrils posa en marxa el trenet turístic aquests dies festius de Setmana Santa.

El trenet realitzarà el mateix recorregut que es va engegar l'estiu passat, oferint un recorregut pel Barri Antic i pel Port, en una visita guiada a travé d'una veu en off en diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès), que anirà explicant al visitant els principals atractius turístics de la ruta, i que, segons fonts del Patronat, ha funcionat molt bé des de la seva posada en marxa.

A banda, també s'ampliarà el servei d'informació dels diferents punts d'informació repartits pel municipi. El punt d'informació situat al costat de l'estació de tren obrirà de dijous a dissabte de les 10.30 a les 13 i de les 17 a les 20 hores. El punt d'informació situat a la plaça dels Carrabiners, just davant del Club Nàutic, obrirà de dimecres a diumenge de les 10 a les 14 i de les 17 a les 20 hores.

L'horari d'atenció al públic de l'oficina central del Patronat, situada al passeig de les Palmeres, també reforçarà el seu servei obrint de dimecres a diumenge de les 9.30 a les 14 i de les 16.30 a les 20 hores, exceptuant el Dilluns de Pasqua que el seu horari serà des de les 10 a les 13 hores.

Comenta aquest article